Navigation Menu

Inspirálódj nagyköveteinktől! @ferencandrasbonyhadi

Ferenc a mindennapi életben és a profi táncversenyeken is a Remington termékeit használja, melyek a minőségükkel, a megbízhatóságukkal és könnyen-kezelhetőségükkel segítik, hogy minden nap a maximumot tudja kihozni magából! Örömmel vállalta a felkérést, hogy ő is nagykövetként álljon a kameráink elé és nagyon élvezte, hogy fantasztikus környezetben mutathatta meg a stílusát. Ismerd meg Ferenc történetét!


Bonyhádi Ferencnek már kiskora óta a művészetek állnak az érdeklődése középpontjában. Gyerekkora óta profi táncosnak készült, amit sikerült is elérnie. Az elmúlt 10 évben Stuttgartban élt és a német válogatottban táncolt. Most, hogy újra itthon van, a tánc mellet a másik nagy álma elérésén dolgozik, hogy egy saját divatmárkát alapíthasson. 

Ferenc első outfitjének kulcsdarabja egy adys póló volt, amihez egy kockás inget és egy farmersortot párosítottunk. Egyszerűbb darabok, mégis a minimál mintával egyedi lett az összhatása. Ferencnek mindkét szettjénél egyik oldalról a másikra fésültük a haját és így fixáltuk, hogy egész nap tartós és igényes megjelenést kölcsönözzön neki. Borostáját a HG5000 Omniblade hibrid szőrtelenítővel formáztuk.


Ferenc egy igazi egyéniség, amit a stylingjában is meg szerettünk volna mutatni. Második szettjének alapja egy rövidállású chino és mokaszín volt, amit egy bordó blézerrel bolondítottunk meg. A dress down hatás kedvéért a fehér ing helyett egy fehér pólóval kombináltuk a stylingját, így lett tökéletes az összhatás a stílusok keveredésében. 


Legyél Te is Remington Nagykövet! Szívesen kipróbálnád legújabb hajformázó eszközeinket vagy férfi szőrtelenítő készülékeinket és a megjelenésedről tartalmakat készítenél Instagram profilunkra? Jelentkezz itt!

Remington Beauty Team:

Haj: Szabó Evelyn @evelyn_e_evelyn

Smink: Torkos Rita @torkosrita

Styling: Komáromy Csillu @styledbycsillu

Asszisztens: Krassóy Kata @katakrassoy

Fotó: Baksa Gábor @gaborbaksa

Helyszín: Alice Hotel Budapest


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.