Navigation Menu

Inspirálódj nagyköveteinktől! @d_a_r_o

Balázs számára megtiszteltetés, hogy férfiként a Remington nagykövete lehet és örömmel elfogadta meghívásunkat a VIII. Remington nagykövet fotózásra. Otthonosan mozgott a kamerák előtt, hiszen fotómodellként is dolgozik. Tetszett neki, hogy a profi stáb segítségével két teljesen különböző stílusban is megmutathatta magát.


Daróczi Balázs 34 éves és Budapesten él. Immár 12 éve foglalkozik fotómodellkedéssel-reklámfilmezéssel. Korábban több kisebb televízió csatornánál is dolgozott, hol szerkesztő-riporterként, hol műsorvezető-narrátor pozícióban. A Zsigmond Király Egyetemen szerezte kommunikációs diplomáját, jelenleg pedig catering szervezése és lebonyolítása, valamint egy kávézó működésének mindennapi feladatai töltik ki az ideje nagy részét. Gyerekkora óta sportol, fut, edzőterembe jár vagy szabadtéri edzést végez. Szeret kirándulni, utazni, új kultúrákat megismerni és imád főzni. 


A stylingjánál szerettük volna megmutatni Balázs elegáns oldalát, így egy klasszikus összeállítást választottunk számára, egy sötétkék zakóval és egy világoskék inggel. Farmer helyett egy bézs chino nadrágot kapott, aminek a szárát visszahajtottuk a lazább összhatás kedvéért. 


Balázsnak oldalt rövid, fent pedig hosszabb haját lakkal, illetve waxszal állítottuk be, emellett elől egy picit megemeltük a front részét, ami nagyon természetes és friss megjelenést kölcsönzött számára. Borostáját a PG6000 Graphite Series komplett szőrtelenítő készlettel formáztuk, hogy egységes és ápolt legyen az összhatás.


Második szettje egy sokkal lazább összeállítás lett, amiben egy málnaszínű farmering kapta a fő hangsúlyt kiegészítve egy csíkos pólóval és mellé egy fekete sorttal. Egy igazi koncertrejárós, nyáresti fröccsözős styling, casual stílusban.

Legyél Te is Remington Nagykövet! Szívesen kipróbálnád legújabb hajformázó eszközeinket vagy férfi szőrtelenítő készülékeinket és a megjelenésedről tartalmakat készítenél Instagram profilunkra? Jelentkezz itt!

Remington Beauty Team:
Haj: Szabó Evelyn @evelyn_e_evelyn
Smink: Torkos Rita @torkosrita
Styling: Komáromy Csillu @styledbycsillu
Asszisztens: Krassóy Kata @katakrassoy
Fotó: Baksa Gábor @gaborbaksa, Rácmolnár Milán @milanracmolnar
Helyszín: Alice Hotel Budapest


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.