Navigation Menu

Inspirációk fesztivál frizurára 2. – Hip-hop stílusban

Nyakunkon a fesztiválok, melyek a napokig tartó önfeledt kikapcsolódásról szólnak. Ilyenkor mindenki szeretne csinos lenni, emellett fontos szempont a kényelem is, az egyéniségünk kifejezéséről nem is beszélve. A báránybőrbe bújt rappereknek nincsen nehéz dolguk, hiszen ez a laza stílusirányzat maga a komfort és a csillogás. 

A hip-hop divat még a zenei irányzatnál is gyorsabban fejlődött. Az első hangok az 1970-es évek közepén New York Bronx környékéről származnak, amelyek városról városra terjedtek. A hip-hop stílus divatjegyeinek állandó változása is jelzi, hogy soha nem fog eltűnni, sőt időről időre visszatér bármilyen formában is szeretjük. Az első egységes hip-hop viseletet a rapperek, a DJ-k, a breaktáncosok és a graffiti művészek hordták. A keleti parton megjelenő, '80-as évekbeli b-boy divatot a Kangol vödörsapkák, a vaskos arany láncok és névtáblás nyakláncok, "phat" fűzős pulóverek és a laza tréningruhák alkották. 

Ezek ma már szofisztikáltabb formában jelennek meg a mindennapokban, ám biztosan felismerhetőek bárki, bármilyen formában is választja ezt az önkifejező trendet. A jellegzetes stílusjegyek között megtalálhatjuk még a színes kisdzsekiket, a fényes nadrágokat és a különböző méretű karikafülbevalókat is, az extra loknikról nem is beszélve, melyeknek az elkészítésében most a PROluxe You Adaptive hajsimítónkat hívtuk segítségül. Ezt a hajtrendet nemcsak a fesztiválokon érdemes bevetni, mert a mindennapokban is mutatós viselet.

A hajmosás után szárazra szárítottuk a tincseket a PROluxe You hajszárító segítségével, mert szinte minden esetben így a leghatékonyabb a göndörítés. Többféle trükköt is bevethetünk a loknik kivitelezéséhez, amihez mi most egy klasszikus ceruzát választottunk. Vékony tincseket tekertünk rá, majd lépésről-lépésre formáztuk őket a hajsimító segítségével. A PROluxe You hajsimító intelligens Style Adapt technológiája lehetővé teszi, hogy a hőmérsékletet egyedi formázási igény szerint állítsuk be, ezért garantáltan nem roncsolódik a haj szerkezete, aminek következtében akár 70%-kal erősebb és egészségesebb lehet a hajformázásunk. A készülék segítségével szalonminőségű, egész napon át tartó frizurát kreálhatunk magunknak, bármilyen stílust is szeretnénk képviselni.

Goike Nóra

0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.