Navigation Menu

Inspirációk fesztivál frizurára 3. - Bájos folklór modern külsővel

Mitől más a fesztiváldivat?  Hogyan öltözzünk fel egy fesztiválra? Ma már nincsenek határok ebben a témában és számtalan formában kifejezhetjük a stílusunkat, ezért bátran használjuk a fantáziánkat! Valaki extrém külsőt villant, valaki pedig visszanyúl a hagyományokhoz. 

Iskolás korunk óta ismert, hogy a "folklór" kifejezés "népművészetet", "népi bölcsességet" jelent. Így nem meglepő, hogy ez a meghatározás a folklór öltözködési stílus pontos leírása. Nemcsak egy adott népviselet jellegzetes, hagyományőrző motívumait szimbolizálta, hanem kényelmes és nagyon stílusos megjelenést is kölcsönzött a viselőjének. A folklór stílus nagyon sokrétű, hiszen a nemzeti stílusok széles választékát ötvözi, amelyekből nagyon sokféle van, ám vannak igen szembetűnő kiegészítői is, mint például a virágos fejdísz, amit a magyar népviseletben is előszeretettel viseltek. Ez egy igen mutatós kiegészítő, melynek az elkészítése többféleképpen is kivitelezhető. Mutatjuk, hogy mi hogyan készítenénk el!

Most egy laza, hullámos esésű változatát szeretnénk Nektek bemutatni, melyet a Hydraluxe PRO hajszárító és hajsimító segítségével készítettünk el. A hajmosás után teljesen szárazra szárítottuk a hajat a hajszárító segítségével, miközben alaposan kifésültük, majd apró tincsekre bontva a tövektől laza hullámokat készítettünk. 

A hajsimító egyedülálló Hydracare Cool Mist technológiájának köszönhetően sérülésmentesen kreálhatunk tükörsima vagy lágy loknikat pillanatok alatt. A készülék használatkor hűvös párát bocsájt ki, azonnal hidratálja a hajszálakat és ellazítja azokat, így sokkal hatékonyabb a forró gőzzel végzett hajformázáshoz képest. A frizura így egészségesebb, 170°C-os hőmérsékleten készül, szóval akár egyetlen áthúzással sima, fényes eredményeket érhetünk el vele. 

A laza hullámok elkészítése után felkerülhet a fonott, virágos hajdísz, ami önmagában igen látványos, így elég, ha egy stílusos fehér ruhát és színben megegyező kiegészítőket választunk és már indulhat is a fesztivál!

Goike Nóra


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.