Navigation Menu

Változásra vágysz, de hajvágás vagy hajfestés nélkül? Tudd meg, milyen eszközökre van szükséged!

A hajformázó eszközök segítségével gyorsan és könnyedén menő, stílusos és időszerű lehet a megjelenésed! Közeledik a Valentin-nap, és neked fogalmad sincs, mivel szerezhetnél örömet a párodnak? Ne aggódj, mi tudjuk, mi az ideális megoldás. Mi lenne, ha egy vadonatúj frizurával lepnéd meg őt? Ahhoz, hogy másképp nézz ki, még csak nem is kell extrém rövidre vágatnod a hajad, vagy szokatlan árnyalatúra festened. Ha a megfelelő formázóeszközöket használod, nincs szükséged különösebb erőfeszítésre vagy hosszú időre frizurád megváltoztatásához. Túl szép, hogy igaz legyen? A Remington ONE Dry & Style hajszárítóval valóra válhat kívánságod. Ezzel a négy különböző tartozékkal felszerelt hajformázó eszközzel nemcsak rendkívül gyorsan száríthatod meg a hajad, hanem többféleképpen is formázhatod.


Ha például egyenes és sima hajat szeretnél, mindössze annyi a teendőd, hogy a vékony formázó szűkítőfejet használod. Mivel a koncentrált kiáramló levegőt pontosan a hajkefére irányítja, a hajad rugalmasabb is lesz amellett, hogy egyenes, sima és fényes összhatást érhetsz el.

Ha pedig tiszta és kifinomult megjelenést szeretnél, használhatod a második hajszárító tartozékot, a szállóhajsimító fejet. Ez a száraz hajra kifejlesztett eszköz kisimítja és elrejti a rakoncátlan szálakat, és akár 90%-kal simábbá teszi a hajat.

És ha már elmondtuk, hogy a Remington ONE Dry & Style hajszárítóval a legkülönfélébb frizurákat készítheted, mit szólnál néhány tökéletesen körvonalú, dús fürthöz? A fürtök kialakításához a harmadik kiegészítőre lesz szükséged, a göndörségkiemelő diffúzorra. Ideális a természetes fürtök és hullámok kiemelésére, és selymes, fényes lesz a végeredmény.

Mivel a göndör vagy hullámos haj ápolása sok időt és energiát igényel, a Remington szakemberei megalkottak még egy különleges tartozékot, amely segít a haj gyors és egyszerű formázásában. A természetes szárításnál négyszer gyorsabb kíméletes hajszárító diffúzor ideális akkor, amikor néhány perc alatt fantasztikus frizurát szeretnél varázsolni.


De a Remington ONE Dry & Style nem csak új frizurát varázsol, hanem gondoskodik hajad egészségéről is. A hajszárító belsejében található Thermacare érzékelő folyamatosan szabályozza a levegő hőmérsékletét, így megvédi hajadat az extrém hőtől. A nyolc hő- és sebességkombináció segítségével kiválaszthatod a hajtípusodnak megfelelő hőmérsékletet és teljesítményt. Nagy teljesítményű, 2000 W-os motorja pedig akár 120 km/h sebességű légáramlást hoz létre a 25%-kal gyorsabb szárítás érdekében.

Van még egy eszköz, amely segíthet megjelenésed átalakításában anélkül, hogy drámai változásra lenne szükséged: a Remington ONE Straight & Curl hajformázó. Ezzel a mindössze 20 másodperc alatt használatra kész hajformázó készülékkel nemcsak tökéletesen egyenes vasalhatod a hajad, hanem akár be is göndörítheted. Mindez innovatív technológiájának köszönhető, amely két nagy teljesítményű hajformázó készülék előnyeit egyesíti. Mindössze annyi a teendőd, hogy a FlexiCovers fedelet a helyére csúsztatva és bepattintva válts az hajsimító és a göndörítő üzemmód között.


Sőt, 110 mm-es simítólapjai hosszabbak, mint a klasszikus hajformázóké, így egyszerre több haj befogására és gyorsabb formázásra képes. Ráadásul a hagyományosnál háromszor simább antisztatikus turmalin-kerámia bevonat miatt könnyen siklik át a hajon anélkül, hogy rátapadna a hajra.

Ha pedig a laprögzítő rendszerrel összezárod a simítókarokat, a készüléket göndörítő hajsütővassá alakíthatod. A nagyobb átmérőjű hajsütővas ideális a laza, rugalmas nyárias fürtök készítéséhez, a csúszásmentes kerámiabevonat pedig segít göndörítés közben hajadat a helyén tartani, így hosszan tartó eredményt biztosít.

Akár tökéletesen egyenes hajat szeretnél, akár laza fürtökre vagy éppen jól formázott loknikra vágysz, a Remington ONE Straight & Curl hajformázó megbízható társad lesz!


0 comments:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.